“Pravi znak inteligencije nije znanje, već mašta.” – Albert Einstein

Naša mašta nas je vodila do otvaranja prvog coworking prostora u Srbiji – Smart Office-a. Lociran u samom centru grada, naš prijatan kancelarijski prostor sa 30 stolova i dve konferencijske sale je prilagođen poslovnim ljudima u pokretu, startup-ima, preduzetnicima koji rade od kuće, freelancerima, manjim timovima I svima kojima je neophodan funkcionalan, pristupačan prostor za rad sa potpuno fleksibilnim uslovima korišćenja. Pružamo i virtualna kancelarijska rešenja i ostalu logističku podršku za poslovanje.
Sama činjenica da smo pioniri coworking koncepta u Srbiji čini nas veoma ponosnim, ali u isto vreme I odgovornim za njegov dalji razvoj.

"Smartovci" - Naš Tim

Miroslav Mijatov, Osnivač
“Ja sam sanjar koji nema baš mnogo vremena za spavanje, serijski preduzetnik, strastveni putnik i gastronomad, osoba koja nema mira ni minut. Što psihički, što fizički. Tome verovatno doprinosi i činjenica da sam u horoskopu blizanac, tako da što se mene tiče, sve je povezano sa ljudima i putovanjima. Inficirao sam se coworking virusom i, na sreću, leka za mene nema. I tako sam otvorio prvi coworking prostor u Srbiji.”
Cvijeta Radović, Client service director
"Zovem se Cvijeta i, kao što možda znate, mi “ovnovi” volimo da smo u centru pažnje, da smo glavni, u svemu prvi, da se za sve pitamo, držimo sve konce u rukama, da glasno pevamo, strasno volimo i budemo prvi na plesnom podijumu. Ali iznad svega volimo mnogo da pričamo – o svemu! Nekada i više nego što treba! Po ubeđenju optimista, po opredeljenju radoznala, po profesiji novinar i PR menadžer. Radujem se sitnicama, jer život je satkan od malih stvari – onih koje uvek vrate osmeh na naša lica."
Mirjana Vidić, Office assistant
"Početak moje poslovne karijere istovremeno je bio i početak mog upoznavanja coworking koncepta, a srpski pionir u ovoj oblasti „Smart Office“pokazao se kao pravo mesto koje mi je pokazalo svu njegovu čaroliju. I od tada magija ne prestaje. Tako se mojoj ljubavi prema novinarstvu pridružila ljubav prema coworking-u, zahvaljujući kojem sam upoznala mnogo divnih ljudi. Uživanje u dobrim knjigama, uzbudljivim filmovima, a posebno u ukusnoj I prezačinjenoj hrani, takođe su stvari koje mogu da mi ulepšaju dan. I umiljate mačke.”
Event manager, traži se!
Ako ste event menadžer sa iskustvom, pišite nam jer možda baš vi možete da postanete deo naše Smart Office mreže partnera!
Marta Mijatov, Marketing consultant
“Bez sumnje, sve u vezi sa Smart Office-om je kod mene povezano sa ljubavlju. Volim tu ideju podjednako kao i čoveka koji je tu ideju oživeo. Srećna sam što mogu da doprinesem razvoju naše Smart zajednice i uživam da radim iz Smart Office-a kad god se ukaže prilika."
Nenad Mitrović, Smart digital storyteller
"Želja da pomognem start-upovima i preduzetnicima da porastu i ispričaju svoju priču u on-line okruženju, dovela me je u Smart gde sam se odomaćio. I dalje se osećam kao i prvog dana."
Tražimo:
Minion Coworking Praktikanta/Praktikantkinju

OPIS POSLA:

Da znate da prčkate po kompjuteru. Ne samo bleja.
Da uradite neki risrč, da ga dajdžestujete i da ga posle implementiramo zajedno za potrebe našeg komunikejšna sa komjunitijem.
Da napišete neke dooobre pres rilisove. A posle toga koordinacija i osmišljavanje PR aktivnosti. Da pomognete u organizaciji nekog iventa ili promocije našeg Smarta.
Da uradite neku prezu sa mnogo grafikona i lepih slika jer nam to treba kada idemo da se hvalimo lokalno i globalno…

Pogledaj ceo oglas

Smart Office zajednica

Želiš da nam se pridružiš?

Smart Office-ovi coworkeri su veseli, vredni, uspešni i inspirativni ljudi. Svi imaju različite obrazovne i poslovne biografije i dolaze sa različitih strana sveta. Smart Office za njih nije samo mesto odakle rade već i mesto gde stvaraju i dele ideje, sarađuju sa ostalim coworkerima i šire mrežu kontakata i stvaraju prilike. Na kraju dana, svi odlaze kući pametniji, srećniji i dodatno inspirisani.